2108229789 Βούρβαχη 3, Αθήνα marinos_1958@yahoo.com

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


Στην αναζήτηση σας για γραφείο τελετών θα συναντήσετε σχεδόν όμοιες καταχωρήσεις . Δεν είναι τυχαίο , τα περισσότερα γραφεία τελετών προσφέρουμε παρόμοιες υπηρεσίες και χρησιμοποιούμε κοινά προϊόντα . Τα τελευταία χρονιά , τα χρόνια της κρίσης , έχει κλείσει  σημαντικά και η διαφορά στις τιμές .

Βέβαια , θα βρείτε γραφεία τελετών που προβάλουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές . Σε αυτή την περίπτωση υπηρεσίες και υλικά θα είναι ανάλογα της τιμής ή στην χειρότερη εξέλιξη θα ζητηθεί άλλο ποσό από την αρχική συμφωνία . 
Υπάρχουν πολλά γραφεία τελετών που θα συμπεριφερθούν - εργολάβος και προσωπικό - με ευγένεια , ευαισθησία , συνέπεια και με τιμιότητα  στα συμφωνηθέντα . Υπάρχουν όμως και κάποια γραφεία - ευτυχώς όχι πολλά - που δεν έχουν την δυνατότητα να τηρήσουν τα προαναφερθέντα .

Δεν είναι δύσκολο να διακρίνετε ποια γραφεία πληρούν  τις προϋποθέσεις . Συνήθως «οι δεύτεροι» θα σας βρουν εκείνοι κυρίως στους χώρους των νοσοκομείων και κλινικών και συχνά με πλάγιους , πιεστικούς και αγενείς τρόπους θα προσπαθήσουν να τους αναθέσετε την τελετή . Πολύ συχνά θα σας παραπλανήσουν με μια ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και στο τέλος θα απαιτήσουν άλλα ποσά . Χρειάζεται , λοιπόν , ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του γραφείου τελετών αφ’ ενός για το οικονομικό και αφ’ ετέρου για τον τρόπο διεξαγωγής της τελετής .

 

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΚΟΥΚΑΚΙ - ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ