2108229789 Βούρβαχη 3, Αθήνα marinos_1958@yahoo.com
hero image

Παπαγεωργίου
Γραφεία Τελετών


 

Το γραφείο τελετών Παπαγεωργίου αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την οργάνωση και εκτέλεση της κηδείας. Υπάρχουν δυο επιλογές όσο αφορά στο είδος της τελετής, η θρησκευτική και η πολιτική.

Επίσης υπάρχει η επιλογή, αντί για ταφή σε κάποιο κοιμητήριο, να γίνει αποτέφρωση (προς το παρον στο κρεματόριο της Σόφιας στη Βουλγαρία).

 

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ: Είναι η κηδεία που απαιτεί την συμμετοχή ιερέως του θρησκευτικού δόγματος του αποθανόντος και συνήθως τελείται στους αντίστοιχους θρησκευτικούς χώρους , ενοριακούς ναούς – κοιμητήρια .

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ: Αν η επιλογή της οικογένειας του αποθανόντος για οποιοδήποτε λόγο είναι να μην υπάρχει θρησκευτική τελετή , υπάρχει η δυνατότητα της πολιτικής κηδείας . Αυτή μπορεί να γίνει ή κατευθείαν στο χώρο του κοιμητηρίου ή να γίνει κάποια τελετή σε κάποιον επιλεγμένο χώρο και κατόπιν ακολουθεί η ταφή στο κοιμητήριο .

 


Γραφείο τελετών Μακρυγιάννη Αττική: Βούρβαχη 3 | 210 9230327
Γραφείο τελετών Άγιος Παντελεήμων Αττική: Αχαρνών 75 | 210 8229789

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ: ΚΟΥΚΑΚΙ - ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ